SEO-gericht schrijven

Als (online) ondernemer ken je de term vast wel: SEO, ofwel zoekmachineoptimalisatie. Je wilt beter gevonden worden in Google, maar hoe? En hoeveel tijd gaat  je dat kosten? 

SEO is in de basis eenvoudig: je website zó ontwerpen dat jouw doelgroep hem makkelijk kan vinden via Google. Dat doe je met goede techniek (taak van de webdesigner), met linkbuilding (taak van de SEO-specialist) én goede teksten – en dáár kom ik om de hoek kijken! Met een zoekwoordenonderzoek en tekstoptimalisatie maak ik je website beter vindbaar en aantrekkelijker in Google. Ik schrijf teksten die de lezers overtuigen, vasthouden en aansporen tot actie. Welke zoektermen gebruiken jouw klanten in Google, hoe vaak doen ze dat? Op welke zoektermen kan jouw website beter gevonden worden? Al die antwoorden kan ik je geven. En als je wil, verwerk ik de beste zoektermen daarna in je webteksten.  

De SEO van je website verbeteren? Dat kan ik voor je doen! Neem even contact met mij op, dan ga ik voor je aan de slag.

 

Doelgerichte SEO

Kost me dat handenvol geld? Zeker niet! Je hebt als startende/kleine ondernemer geen compleet advertentieplan nodig. Ik bied je doelgerichte SEO-diensten zoals bijvoorbeeld een zoekwoordenonderzoek uitvoeren of je bestaande tekst optimaliseren voor SEO.

 

Overige teksten

Ik kan nog zoveel meer voor jou verzorgen zoals bijvoorbeeld:

-teksten voor een folder, brochure, catalogus

-interviews voor huis-aan-huisbladen, magazines etc.

Voor wat betreft het interviewen van mensen: dat doe ik ontzettend graag. Want iedereen heeft een verhaal. Zowel de bakker om de hoek als de buurvrouw. Het liefst bezoek ik de betreffende persoon zelf, maar het kan ook telefonisch. Ik luister met aandacht, stel de juiste vragen en teken zijn/haar verhaal op. Een verhaal waar de geïnterviewde zich in herkent en dat de lezer boeit.